Hyllnings talet, älskar dig världens bästa!





IZABELLE min bästa vän.

Hela mitt liv har ständigt varit fyllt med olika människor runt omkring mig, och för mig delade nåra av dom med mig på ordet vänskap. Hela mitt liv har jag trott mig veta vad ordet verkligen innebär, men det är inte förens  nu som jag verkligen förstår det.

Vänskap är mer än att sitta och prata om andra människor. Vänskap är mer än att gå på samma fest. Vänskap är mer än att spela i samma band, och mer än att ses nån gång ibland.

Du MIN bästa vän finns alltid där i vått o torrt Det. Du har alltid en axel ledig när jag behöver gråta, o du bryr dig inte alls om att den blir våt, och när jag gör misstag så stora och oförlåtliga stöttar du mig endå. Du finns alltid där för mig, i vått o tort och när jag är med dig min bästa vän känns inga ord meningslösa, och  klockan aldrig kan bli för mycket för att du ska ringa mig.


Du är den enda som får ta del av alla mina hemligheter. Då tårarna rinner och känslorna tar över, då vet jag att du finns du där och tröstar mig. Jag beundrar dig för att du alltid är så stark och att du hittar de orden som får mig att se saker från ett helt annat perspektiv. Jag beundrar dig för den fantasiska och underbara människa du är.

Jag vet inte om du förstår att du är en av de viktigaste personerna jag har i mitt liv. Att du är en av de få som verkligen förstår mig, och ser mig in på djupet. Att du är den jag vänder mig till då jag behöver prata ut om allt eller ingenting. Den som får mig att skratta genom att dra ett dåligt skämt och den som får mig att känna glädje inuti.

IZABELLE


Du ska veta att allt det du har gjort för mig, det vill jag även göra för dig. Jag önskar att jag kunde göra ditt liv så som du vill ha det, för om någon, förtjänar du det allra mest. Men önskningar slår inte alltid in, Men jag vill i alla fall göra ditt liv lika bra som du gjort mitt.
Men jag har en famn du kan gråta i, och jag har två öron som kan lyssna när du pratar om kärlek, skolan, eller vilka andra problem du än kan ha. Vilken tid på dygnet du behöver mig spelar ingen roll,det vet du. för det är det som vänskap handlar om är att finnas där då motvinden blir starkare, men även att fortsätta gå hand i hand då blåsten till slut har lagt sig.

Tack.
Tack för att du är min bästa vän Izabelle,
och tack för att du fått mig att förstå vad vänskap verkligen handlar om.

det finns så mycket mer jag kan skriva om dig Izabelle
men alla papper i världen skulle inte räcka till!

RSS 2.0